Tarieven

In-de-natuur-coaching (particuliere tarieven)

Het klikgesprek is gratis.

Losse coachsessies van ongeveer 1,5 uur kosten 135 euro.

 

Ontdekkingsreis: 495 euro. Een traject van 3 inzichtgevende wandelingen van ongeveer 1,5 uur met, indien nodig, contact per mail of app tussen de wandelingen door en met een kort telefonisch consult na afloop. Jouw coachvraag is ons kompas. De inhoud en de oefeningen worden daarop afgestemd.

 

MapsTell-avontuur: 575 euro. Een compleet pakket van een vragenlijst, jouw persoonlijke plattegrond en routebeschrijving voor de Wereld van Verschil, 3 wandelingen van ongeveer 1,5 uur met, indien nodig, contact per mail of app tussen de wandelingen door en met een kort telefonisch consult na afloop. 

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van een sessie.

 

We wandelen in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delft, Zoetermeer en Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de Dobbeplas, de Delftse Hout, de Balij of Clingendael. Ook landgoed de Horsten en Ockenburgh lenen zich hier heel goed voor.

 

Vaak is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via jouw werkgever, of via de belastingdienst als je zelfstandig ondernemer bent.
Heb je wel de behoefte aan coaching, maar niet de financiële middelen? Laat het mij weten. Daar komen we uit.

....

 

Ben je HR-medewerker en denk je erover om in-de-natuur-coaching of lunch/inspiratiewandelingen aan te bieden aan medewerkers? Probeer het dan zelf eerst eens uit en vraag een gratis sessie aan.

Intervisie en teamcoaching zijn altijd maatwerk. Dat geldt ook voor MapsTell workshops en trajecten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

....

 

Buitencoach Bianca is lid van beroepsvereniging NVNC (de Nederlandse Vereniging van NatuurCoaches) en lid van de wereldwijde MapsTell community.

....

 

Contact

info@buitencoachbianca.nl

06 - 23021656

 

KvK-nummer: 82334080

Btw-id: NL003675283B11