Tarieven

Wandelcoaching (particuliere tarieven)

De persoonlijke intake is gratis en vrijblijvend.

Losse sessies van ongeveer 1,5 uur kosten 120 euro.

 

Ontdekkingsreis: 330 euro. Een serie van 3 inzichtgevende wandelingen van ongeveer 1,5 uur, inclusief kort telefonisch consult na afloop. Jouw coachvraag is ons kompas. De inhoud en de oefeningen worden daarop afgestemd.

 

MapsTell-avontuur: 395 euro. Een compleet pakket van een vragenlijst, jouw persoonlijke plattegrond en routebeschrijving voor de Wereld van Verschil en 3 wandelingen van ongeveer 1,5 uur, inclusief kort telefonisch consult na afloop. 

 

Kosteloos afmelden is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van een sessie.

 

We wandelen in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delft, Zoetermeer en Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de Dobbeplas, de Delftse Hout, de Balij of Clingendael.

 

Vaak is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via jouw werkgever, of via de belastingdienst als je zelfstandig ondernemer bent.
Heb je wel de behoefte aan coaching, maar niet de financiële middelen? Laat het mij weten. Daar komen we uit.

....

 

Ben je HR-medewerker en denk je erover om wandelcoaching aan te bieden aan medewerkers? Probeer het dan zelf eerst eens uit. Vraag een gratis sessie aan.

Intervisie- en teamcoaching zijn altijd maatwerk. Dat geldt ook voor MapsTell workshops en trajecten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

....

 

Buitencoach Bianca is lid van beroepsvereniging NVNC (de Nederlandse Vereniging van NatuurCoaches) en lid van de wereldwijde MapsTell community.

....

 

Contact

info@buitencoachbianca.nl

06 - 23021656

 

KvK-nummer: 82334080

Btw-id: NL003675283B11