Waar?

We wandelen in de regio Pijnacker-Nootdorp, Delft, Zoetermeer en Den Haag. Denk bijvoorbeeld aan de Dobbeplas, de Delftse Hout, de Balij of Clingendael. Ook landgoed de Horsten en Ockenburgh lenen zich hier heel goed voor.

 

Tarieven (voor particulieren incl. BTW)

Kosteloos afmelden is mogelijk tot 24 uur voor aanvang van een sessie.

 

Ben je HR-medewerker en denk je erover om in-de-natuur-coaching of walkshops aan te bieden aan medewerkers? Probeer het dan zelf eerst eens uit; vraag een gratis sessie aan.

 

Walkshops

Maximaal 10 personen, 1 - 1,5 uur: 17,50 euro per persoon.

 

Bosbaden

Maximaal 8 personen, 2 - 2,5 uur, inclusief theeceremonie met bosbadthee en een gezond snackje: 37,50 euro per persoon.

 

In-de-natuur-coaching

Het klikgesprek is gratis. Losse coachsessies van ongeveer 1,5 uur kosten 150 euro.

Vaak is vergoeding voor coaching mogelijk via jouw werkgever, of via de belastingdienst als je zelfstandig ondernemer bent.
Heb je wel de behoefte aan coaching, maar niet de financiële middelen? Laat het mij weten. Daar komen we uit.

 

Ontdekkingsreis: 595 euro. Een traject van 3 inzichtgevende wandelingen van ongeveer 1,5 uur met contact per mail of app tussen de wandelingen door en met een kort telefonisch consult na afloop.

 

MapsTell-avontuur: 695 euro. Een compleet pakket van een vragenlijst, jouw persoonlijke plattegrond en routebeschrijving voor de Wereld van Verschil, 3 wandelingen van ongeveer 1,5 uur met contact per mail of app tussen de wandelingen door en met een kort telefonisch consult na afloop. 

 

Intervisie en teamcoaching zijn altijd maatwerk. Dat geldt ook voor MapsTell workshops en trajecten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

 

Gecertificeerd

Buitencoach Bianca is gecertificeerd shinrin-yoku gids, lid van beroepsvereniging NVNC (de Nederlandse Vereniging van NatuurCoaches) en lid van de wereldwijde MapsTell community.

KvK-nummer: 82334080

Btw-id: NL003675283B11

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring