Ga je mee op wereldreis?

 

Zet jezelf of jouw team eens op de kaart in de Wereld van Verschil. Het zorgt voor meer begrip en betere communicatie.

Met behulp van MapsTell (gebaseerd op de bekende DISC®-methodiek) worden gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht.

Op de speciaal ontwikkelde landkaart staan steden, bergen, zeeën en rivieren met namen die vertellen over gedrag. Een wereld aan inzicht en kansen opent zich voor je. De kaart verheldert op een unieke, creatieve en toch overzichtelijke manier. Het gaat in deze wereld niet over intelligentie of persoonlijkheid. Het gaat wel over gedrag en verschillen in gedrag. Hoe langer je ronddwaalt over de kaart, hoe meer je ontdekt.

Ben jij een "perfectionist" die moeite heeft om een "entertainer" bij te benen? Of ben jij een "aanvoerder" die het lastig vindt om de "specialist" te overtuigen mee te doen? Misschien merk jij hoe lastig het kan zijn om als "diplomaat" een "pionier" bij de les te houden.

"Voor iedereen is er een plekje in de wereld.

Iedereen doet ertoe en voegt iets toe."

We bepalen eerst jouw eigen plaats in de Wereld van Verschil. Met jouw persoonlijke landkaart en een profielschets in de vorm van een routebeschrijving krijg je inzicht in jouw (voorkeurs)gedragsstijl, begrijp je wat de impact van jouw gedrag op anderen kan zijn en ga je herkennen wat jouw valkuilen zijn. Ook leer je gedragsstijlen van anderen beter herkennen en krijg je handvatten om jouw manier van samenwerken en communicatie met anderen te verbeteren. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan en over grenzen heen letterlijk in de wereld van een ander te stappen.

Wil je een voorproefje?

 

Klik dan op de Wereld van Verschil en vul de vragenlijst in.

Dat kost je ongeveer 15 minuten. Je krijgt direct daarna een toelichtingsvideo te zien met een korte uitleg over jouw profiel.