MapsTell en de Wereld van Verschil: een wereld vol inzichten

 

Met behulp van MapsTell (gebaseerd op de bekende DISC®-methodiek) worden gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht. Het is een eigentijds, positief en laagdrempelig alternatief voor langdradige rapporten. Op de speciaal ontwikkelde landkaart staan steden, bergen, zeeën en rivieren met namen die vertellen over gedrag, groeimogelijkheden en kansen. De kaart verheldert op een unieke, creatieve en toch overzichtelijke manier. Het gaat in deze wereld niet over intelligentie, persoonlijkheid of drijfveren. Het gaat wel over gedrag en verschillen in gedrag. Hoe langer je ronddwaalt over de kaart, hoe meer je ontdekt. We gaan dan ook verkennen, verdiepen en vooruit.
Zet jezelf of jouw team eens op de kaart in de Wereld van Verschil. Dit kan enorme impact hebben op zelfinzicht en samenwerking. Het zorgt voor meer begrip en betere communicatie. Haal het beste uit jezelf. Verstevig het fundament van jullie team tijdens dit inspirerende personeelsuitje!

....

 

Ga je mee op wereldreis?

 

We bepalen eerst jouw plaats in de Wereld van Verschil. Met jouw persoonlijke landkaart en een profielschets in de vorm van een routebeschrijving krijg je inzicht in jouw (voorkeurs)gedragsstijl, begrijp je wat de impact van jouw gedrag op anderen kan zijn en ga je herkennen wat jouw valkuilen zijn. Ook leer je gedragsstijlen van anderen beter herkennen en krijg je handvatten om jouw manier van samenwerken en communicatie met anderen te verbeteren. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan en over grenzen heen letterlijk in de wereld van een ander te stappen. Als Guide help ik je tijdens een coachtraject of workshop graag op weg.

 

Ben jij een "perfectionist" die moeite heeft om een "entertainer" bij te benen? Of ben jij een "aanvoerder" die het lastig vindt om de "specialist" in het team te overtuigen om mee te doen? Misschien merk jij als "diplomaat" hoe lastig het kan zijn om een "pionier" bij de les te houden. 1 ding is zeker: voor iedereen is er een plekje in de wereld, iedereen doet ertoe.

Wil je een voorproefje? Klik dan op de Wereld van Verschil en vul de vragenlijst in. Je krijgt daarna een persoonlijke toelichtingsvideo te zien.