Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Bianca van Someren. Samen met mijn man en onze 2 dochters woon ik in Nootdorp.

 

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als rustig, betrokken, nuchter en integer. Ik kan goed luisteren en hoor ook wat niet wordt uitgesproken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een “giraffe-view”: met beide benen op de grond, maar altijd met oog voor het grotere geheel en de lange termijn. Daardoor help ik overzicht te creëren en kan ik snel doordringen tot de kern, met heldere en concrete resultaten tot gevolg.

 

Mijn brede ervaring als revalidatiefysiotherapeut, trainer en senior HR-adviseur/teamleider in een complexe en internationale context is waardevol. Hierdoor weet ik hoe het is om in de zorg en het onderwijs te werken, of dat nu in een ondersteunende functie is, als hoogopgeleide wetenschapper of als manager.

 

Het is mijn passie om mensen te begeleiden naar meer zelfvertrouwen en zelfregie, met aandacht voor hun eigen natuur en in verbinding met hun omgeving. Dat doe ik door mijn 3V-aanpak: verkennen, verdiepen en vooruit©

 

De afgelopen jaren heb ik meerdere coachingsopleidingen gevolgd. Ik gebruik vooral technieken uit progressiegericht coachen, systemisch coachen, NLP en mindfulness; met oog op bewustwording, ontwikkeling, de langere termijn en het grotere geheel. Ook ben ik gecertificeerd Maps-Tell Guide (DISC) en zet ik de Wereld van Verschil in tijdens workshops en coaching.

Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van keuzes waar je zelf achter kunt staan. 

 

Ik geloof in jouw kracht en in de kracht van de natuur.