Wat geeft mij vleugels?

 

Uil: observator pur sang, brenger van magie en symbool van wijsheid en transformatie. Als uil op haar stille vleugels je leven binnenvliegt, wil ze je helpen om een ander perspectief op jouw situatie te krijgen. Uil brengt beschermende energie en ondersteunt intuitïeve ontwikkeling. Niet voor niets heeft uil ervoor gekozen om plaats te nemen op de tak in mijn logo.

 

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als rustig, pragmatisch en betrokken. Ik kan goed luisteren en hoor ook wat niet wordt uitgesproken. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een “uilen-view”: verkennen, verdiepen en vooruit. Gericht op kleine en grote veranderingen, met focus op het grotere geheel en de lange termijn. Een brede blik, orde scheppend in de chaos. Ruimte creëren voor reflectie en ontwikkeling is wat ik het liefste doe. Mensen begeleiden naar meer zelfvertrouwen en zelfregie, met aandacht voor hun eigen natuur en in verbinding met hun omgeving, dat is waar ik warm voor loop.

 

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Bianca van Someren. Samen met mijn man en onze 2 dochters woon ik in Nootdorp. Ik ben "outdoor life coach", gecertificeerd shinrin-yoku gids en MapsTell Guide (DISC - de Wereld van Verschil).


Mijn brede ervaring als revalidatiefysiotherapeut, trainer en senior HR-adviseur/teamleider in een complexe en internationale context is waardevol. Hierdoor weet ik hoe het is om in de zorg en het onderwijs te werken, of dat nu in een ondersteunende functie is, als hoogopgeleide wetenschapper of als manager.

 

De afgelopen jaren heb ik meerdere coachingsopleidingen gevolgd. Ik gebruik vooral technieken uit progressiegericht coachen, systemisch coachen, shinrin-yoku en mindfulness. 

"Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van keuzes waar je zelf achter kunt staan. 

Ik geloof in jouw kracht en in de kracht van de natuur."