Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Bianca van Someren. Ik ben getrouwd en moeder van 2 puberdames.

 

Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als rustig, betrokken, integer en vriendelijk. Ik kan goed luisteren en hoor ook wat niet worden gezegd. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een “giraffe-view”: met beide benen op de grond, maar altijd met oog voor het grotere geheel en de lange termijn. Daardoor help ik overzicht te creëren en kan ik snel doordringen tot de kern, met heldere en concrete resultaten tot gevolg.

 

Mijn brede ervaring als revalidatiefysiotherapeut, trainer en senior HR-adviseur/teamleider in een complexe en internationale context is waardevol. Hierdoor weet ik hoe het is om in de zorg en het onderwijs te werken, of dat nu in een ondersteunende functie is, als hoogopgeleide wetenschapper of als manager. Ik houd van diversiteit en variëteit. Mijn belangrijkste drijfveer is om mensen inzicht te geven in hun kwaliteiten en keuzemogelijkheden, om zelfvertrouwen aan te wakkeren en om zelfregie te stimuleren. Ik heb kennis van loopbaan- en leiderschapsontwikkeling, reïntegratie en teambuilding. Ook begrijp ik dat mensen in hun leven en in hun werk geconfronteerd kunnen worden met onverwachte of overweldigende situaties. Dat is niet altijd makkelijk. Dan ben ik er om een stukje samen op te lopen.

 

De afgelopen jaren heb ik meerdere coachingsopleidingen gevolgd. Ik gebruik vooral technieken uit progressiegericht coachen, NLP, yoga en meditatie. Ook ben ik gecertificeerd Maps-Tell Guide en zet ik de Wereld van Verschil in tijdens workshops en coaching.

 

Ik geloof in het nemen van verantwoordelijkheid en het maken van keuzes waar je zelf achter kunt staan. Ik geloof in de kracht van kleine stapjes. Ik geloof in jouw kracht en in de kracht van de natuur.