Gun je het jezelf of jouw medewerkers om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling of loopbaanvragen? Om weer eens echt contact te maken met wat er toe doet en waarvoor je het doet? Staan vitaliteit, talentmanagement, leiderschapsontwikkeling en samenwerking hoog op de agenda? Is het tijd om stappen te zetten? Coachwandelingen of teamsessies kunnen uitkomst en inspiratie bieden. Een frisse wind en een ander perspectief werken verhelderend en zorgen ervoor dat de energie weer gaat stromen. Lees hier verder over de mogelijkheden.

....

 

Wandelcoaching: individueel of in kleine groepjes

Wandel de haast uit je hoofd, zodat er ruimte ontstaat en potentieel tot bloei komt. Naast trajecten van 1-op-1 begeleiding is het ook mogelijk om met collega's in kleine groepjes themagewijs aan de slag te gaan. Voorbeelden van thema's zijn: het ontdekken van de eigen kwaliteiten, groei en bloei vinden in het werk, energie en balans, samenwerken of de leiding nemen. Door hierover met elkaar van gedachten te wisselen en gerichte oefeningen te doen, ontstaan verbinding en vertrouwen. Wandelcoaching, met de natuur als enorme inspiratiebron, is een hele effectieve manier om persoonlijke bewustwording en zelfreflectie te stimuleren. Wandelcoaching is bewezen effectief. Ben je op zoek naar maatwerk of wil je het eens uitproberen? Neem dan contact op. HR-medewerkers kunnen een gratis sessie aanvragen.

....

 

Teamcoaching

Ieder team is in ontwikkeling. Er komen mensen of taken bij, de koers verandert. Is het niet weer eens tijd voor gezamenlijke reflectie op jullie drijfveren, doelen en samenwerking? Teamcoaching ondersteunt bij het voeren van een constructieve dialoog in het team. Samen onderzoeken we welke kwaliteiten er in het team aanwezig zijn en hoe die kunnen worden ingezet om als team stappen te gaan zetten. Teamcoaching is altijd maatwerk. Dit kan bijvoorbeeld een eenmalige activiteit zijn, maar ook een serie van sessies of een onderdeel van een strategiedag. 

 

MapsTell

De Wereld van Verschil is een toegankelijke en verfrissende manier om zelfinzicht en samenwerking te verbeteren. Ontdek hoe eenvoudig je door deze wereld kunt reizen tijdens een workshop of individuele sessies en ik weet zeker dat je verrast zult worden door wat je onderweg tegenkomt. Als gecertificeerd MapsTell Guide begeleid ik graag deze inspirerende reizen. 

MapsTell is ook heel geschikt om te combineren met een intervisietraject of om in te zetten voor teambuilding.

....

 

Intervisie

Als professional werk je zelfstandig, maar nooit alleen. Je wordt met de jaren beter in je vak en je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Elkaar feedback geven draagt hieraan bij.

Intervisie is hiervoor een krachtig middel. In een kleine groep collega’s ga je samen aan de slag met situaties uit de praktijk. Op een gestructureerde manier helpen jullie elkaar om jullie eigen beïnvloedingsvaardigheden te vergroten. Er wordt gereflecteerd op het eigen gedrag en de invloed daarvan op anderen, waarbij mogelijkheden voor andere werkwijzen worden verkend. De voordelen zijn dat persoonlijk leiderschap en probleemoplossend vermogen toenemen. 

....

 

Wil je meer weten over wat ik voor jou of jouw medewerkers kan betekenen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

Verkennen, verdiepen en vooruit: samen kom je verder.